casament a la Torre dels Frares d’Hostalric

casament a la Torre dels FraresJa fa un temps d’aquest casament a la Torre dels Frares d’Hostalric, però ara que estic posant al dia la plana web m’agradaria recuperar uns quants reportatges que em semblen especials per algun motiu.

L’Oriol i la Berta es van casar a sobre una de les Torres d’Hostalric. Va ser possible per diferents motius, però bàsicament per ser una cerimònia molt íntima: És un espai petit, on no hi cap gaire gent!

Casament a la Torre dels Frares d’Hostalric

És una de les torres d’Hostalric.  Abans hi havia un convent just davant i per això va agafar aquest nom. Està recentment reformada i s’hi pot pujar en ascensor. Al seu interior hi trobareu exposicions permanents sobre l’Hostalric medieval.

Després vam anar a fer unes fotos de la parella per dins el recinte de la Fortalesa d’Hostalric. Ens van donar les claus i vam poder entrar a dins, cosa que no sempre pot passar …

Una de les fotos que us mostro és una foto molt moguda. M’encanten les fotos mogudes. No les busco expressament quan faig reportatges de casament, però si en surt una com aquesta, fantàstic.

És just al moment que la parella es disposa a entrar a l’ascensor per pujar a la Torre dels Frares. Els convidats ja són a dalt esperant.  El fotògraf s’ha d’afanyar per poder arribar a peu fins dalt abans que l’ascensor!! L’emoció és a flor de pell!!

Què us sembla aquesta foto moguda d’aquest casament a la Torre dels Frares de Hostalrich?

Menu