Casament al Castell de Peralada d’Alan i Raquel

Així va ser el Casament al Castell de Peralada de Alan i Raquel. Van quedar encantats amb el nostre tracte des del primer moment. Ens han recomanat per tot arreu, gracies Raquel i Alan.casament al Castell de Peralada

El Casament al Castell de Peralada:

El dia del casament tot va anar a com una seda. L’Alan es va preparar a l’Hotel la Font amb la seva família, mentre la Raquel ho va fer a l’Hotel del Golf de Peralada, on el seu germà li va llegir el vers. Després van cel·lebrar la cerimònia a la impresionant Església del Castell, la Església del Carme. Al sortir de la cerimònia els convidats i els nuvis van gaudir de un aperitiu al pati del Castell abans de començar el banquet a la Sala Blanca.

Va ser un autèntic plaer fer el vostre casament, gràcies un cop més, parella.

En aquest cas, en vídeo ens van contractar un curt de 15 minuts. També tenen un documental llarg de la cerimònia i el banquet de una hora mes o menys. I el teaser de vídeo, que és un petit curt que fem sempre. És aquest:

I aquest es el vídeo que gravem el dia que els entreguem la feina, amb algunes paraules de recomenació (pots activar els subtitols si ho desitges):

Menu