Fotògraf de casaments a Banyoles

fotògraf de casaments a banyolesEl fotògraf i la núvia a l'Helicopter_DSC1553_DSC1597ajutament de Porqueres_DSC1612_DSC1616_DSC1639_DSC1663volant en helicopter al casament_DSC1709_DSC1734_DSC1819_DSC1872_DSC2007_DSC2034_DSC2154_DSC2179_DSC2187

Fotògraf de casaments a Banyoles

Son bastantes les vegades en que he fet de fotògraf de casaments a Banyoles. Recentment, hi he fet un casament que va destacar pel protagonisme central d’un helicopter: En Joan i la Marga. En Joan es mecànic i pilot d’helicòpters.

Us puc ensenyar unes quantes fotos d’aquest casament. En Joan va arribar al lloc de la cerimònia , l’Ajuntament de Porqueres, situat a costat d’un descampat apte per l’aterratge, en un Helicòpter de l’empresa on treballa. Després d’una cerimònia de casament preciosa, varem agafar l’helicòpter un altre cop i vem anar a fer un llarg vol fins arribar als pantans de Sau i Susqueda. Allà vem aterrar i els nuvis van baixar per després poder fer-els-hi fotos des de l’Helicòpter. Tinc unes quantes tomes aèries força boniques d’aquell dia. Primer a un penya-segat impresionant i després a una masia abandonada amb força història a costat de la Domus del Pi.

Mes tard, es va cel·lebrar el banquet al restaurant Mas Pau d’Avinyonet de Puigventós. Allà, els convidats que ho van desitjar, van poder pujar a l’Helicòpter per fer un volt per sobre l’Empordà. Un dia magnífic i una festa extraordinària!

Si us agrada el tipus de fotografia que faig i voleu contactar amb mí per fer el vostre reportatge, podeu fer-ho pel formulari de contacte i així em doneu la informació més bàsica per informar-vos el millor possible.

I si voleu deixar algún comentari estaré encantat de rebre tot el feedbak que em volgueu donar. Gràcies per endevant.

sense comentaris
Afegir un comentari ...

El seu correu electrònic mai <\ / em>no serà publicat o compartit. Els camps necessaris estan marcats *

Menu