Fotos de cases rurals, apartaments, masies per llogar

Fotos de cases

Per fer fotos de cases rurals, apartaments o xalets per llogar tinc uns pacs de 12 o 24 fotos que surten força a compte i que són bastant raonables tenint en compte que es tracta d’unes fotos fetes amb un equip tècnic de qualitat.
Es tracta de quedar en dia i hora a la propietat i deixar-me fer a mi el més lliurement possible. Se’m poden donar unes pautes d’actuació generals, és clar: Indicar les coses que es volen remarcar.
Són fotos pensades per poder pujar després a planes web que s’encarreguin de trobar llogaters interessats, tant per vacances, com per lloguers a llarg termini o també per a la venda de la propietat.

La sessió es paga per endavant i després de pagar-la se us reenviarà a una plana on podreu donar-me totes les dades necessàries per fer la sessió. Un cop enviades aquestes dades, em posaré en contacte amb vostè abans de 24 hores per a concertar data per a la sessió.
Es pot escollir desplaçaments de fins a 30′ o fins a 60′ des de Figueres, des del meu despatx. Ho mesurem amb Google maps, i si dóna més distància cal pactar un preu que sempre serà raonable.
La sessió no pot superar el temps límit de 45 minuts per 12 fotos o 90 minuts per 24 fotos, per el que és important que tingui la propietat preparada i a punt el dia de la sessió. Només realitzo el treball de fotògraf. No m’encarrego de l’atrezzo i prenc les imatges com estigui el lloc a la meva arribada, per la qual cosa és important que vostè s’encarregui de tenir-ho tot a punt el dia de la sessió.

Després de la sessió i abans de 7 dies li enviaré per correu electrònic un enllaç per descarregar els arxius en alta resolució de 12Mpx (3000 × 4500 píxels) suficient per a web i per impressió.

Si té un pis, una casa rural o alguna propietat que lloga o ven i li interessaria destacar millor el seu aspecte, pot contractar aquesta sessió a un preu excepcional a partir de 45 euros mes IVA:

Pot triar desplaçaments de fins a 30' o 60'

Els desplaçaments es compten des del meu despatx de Figueres.
Aquí pot veure totes les condicions de la oferta.

Pot triar sessions de fins a 12 o 24 fotos

Sessions de fins a 12 o 24 fotos segons el que cregui que pot necessitar.

Aquí pot veure totes les condicions de la oferta.

45'00 €

Sessió de 12 fotos / distància màxima 30 minuts / sense IVA

60'00 €

Sessió de 12 fotos / distància màxima 60 minuts / sense IVA

60'00 €

Sessió de 24 fotos / distància màxima 30 minuts / sense IVA

75'00 €

Sessió de 24 fotos / distància màxima 60 minuts / sense IVA

Aquí pot veure una galeria de mostra d’una sessió de 24 fotos de cases rurals i altres propietats per llogar o vendre a planes web:

topCondicions de la sessió PROPIETAT-24:

Els preus indicats sempre són sense IVA que s’afegeix al tipus vigent en el moment de realitzar el pagament.
Primer ha de realitzar el pagament mitjançant un dels botons de pagament per PayPal.
Un cop realitzat el pagament, serà reenviat a un formulari on haurà de donar-me les seves dades i les de la propietat.
Un cop m’hagi enviat les seves dades, em posaré en contacte amb vostè abans de 24 hores per a concertar data per a la sessió.
La sessió sol durar entre 60 i 90 minuts per a 24 fotos o entre 30 i 45 minuts per a 12 fotos.
La sessió no pot superar els 90 minuts (per a 24 fotos), per al que és important que tingui la propietat preparada i a punt el dia de la sessió.
Segons es contracti, la sessió serà de fins a 12 o 24 fotos: s’escull en contractar.
En cap cas superarà les 24 fotos: Per a això és imprescindible acordar un altre preu per avançat.
Només realitzo el treball de fotògraf. No m’encarrego de l’atrezzo i prenc les imatges com estigui el lloc a la meva arribada, per la qual cosa és important que vostè s’encarregui de tenir-ho tot a punt el dia de la sessió.
Inclou desplaçaments de fins a 30 ‘(o fins a 60’ segons es contracti) des de Figueres, des del meu despatx. Ho mesurem amb Google maps, i si dóna més temps cal pactar un preu, que sempre serà raonable.

Després de la sessió i abans de 7 dies li enviaré per correu electrònic un enllaç per descarregar els arxius en alta resolució de 12Mpx (3000×4500 píxels aproximadament) suficient per a web i per impressió.

Menu