fotos de comunió

Fem tot tipus de fotos de comunió a l’estudi i a exteriors. I també fem reportatges el mateix dia de la comunió, a l’Església, durant la cerimònia.

Aquí teniu unes quantes imatges preses en exteriors i en estudi de reportatges de comunió. I també algunes del dia de la comunió.
Per fer els reportatges previs, quedem uns dies abans de la comunió, quan ja es té el vestit a punt, i anem a algun lloc amb un encant especial o a l’estudi,  a fer fotos amb el nen o la nena. En exteriors els nens es deixen anar amb molta mes facilitat i es molt mes fàcil de treure els seus millors perfils.fotos de comunio

En algunes ocasions, algun grup de pares es posa d’acord perquè siguem nosaltres el fotògrafs de l’Església on ho fan. Son fotos de reportatge del mateix dia de la comunió. També ho fem per pares en particular, però cal que a l’Església permetin que hi anem. A moltes parròquies només permeten un fotògraf i ha de ser de comú acord entre totes les mares.

Aquestes feines es poden acabar de diferents maneres:

  • en una galeria web per poder seleccionar les fotos i poder-les veure i compartir amb familiars i amics de lluny i de prop.
  • També es poden imprimir en paper com a còpies i fer-ne recordatoris i punts de llibre o qualsevol altre tipus d’acabat.

Però l’acabat estrella per un reportatge de comunió o de vuit anys es el llibre digital d’alta qualitat imprès i enquadernat per nosaltres mateixos.

Disenys d’àlbums digitals de fotos de comunió

Un àlbum de comunió:

Un altre àlbum de comunió:

I un darrer àlbum de comunió:

Menu